Menu Przykładowe

Zupy

Krem z pokrzywy z kruszonką 

Pasternak z jabłkiem icurry

Szczawiowa boczek i jajko

Krem z kukurydzy i wędzonego kurczaka 

Zupa dyniowa z miso 

Wędzony pomidor i bazylia 

Zupa z groszku i szynki musztarda

Krem z selera i karmelizowany nerkowiec

Dhall zupa z soczewicy jogurt kolendra

Szparagowa  [w sezonie]

Przystawki

Szparagi   [w sezonie]

Panna cotta musztarda kozi ser buraczki

Pasztet z królika i drobiu  chutney

Antipasto mix przekąsek

Mus z wędzonego pstrąga

Arancini sycylijskie kulki ryżowe 

Sufflet z sera chutney z gruszki jabłka

Bliny gryczane śledź  chutney

Sałatka z karczocha ,grzybów i bobu

Dania Głowne

Policzki wieprzowe kopytka buraczkowe

Wolno duszony boczek ziemniaki pure z maślanką, młoda kapusta, chutney z dyni i jabłka

Noga z kaczki confit risotto sezonowe

Pierś z kaczki marynowana w miodzie i lawendzie, ziemniaki gratin, pure z warzyw

Schab [sous vide] ziemniaki i kaszanka, karmelizowana marchewka  jabłko 

Polędwica wieprzowa gniecione młode ziemniaki, buraczki z rabarbarem

pierś z kurczaka marynowana w misu i miodzie ragu z wiosennych warzyw 

kurczak [sous vide] filo roll z warzywami, kukurydza i boczek 

goleń wołowa polenta kremowa sos grzybowy 

pstrąg z pustelni w  migdałach pieczone młode ziemniaki 

Desery

Brule z owocami 

Panna cotta 

Mus czekoladowy

Eton mess

Mango kulfi