Przykładowe menu

ZUPY

Klasyczna francuska zupa cebulowa z karmelizowanej cebuli z grzanką i serem
Krem z marchwi i kokosa
Batat i gruszka z pestkami dyni i olejem dyniowym
Krem szczawiowy, boczek wędzony jajko
Krem z wędzonych pomidorów bazylia
Volute fasolowe, chorizo, sezam i rozmaryn
Kapuśniak wędzone ziemniaki
Krem z kalafiora ser niebieski
Seler i pieczone orzechy nerkowca
Krem z wędzonej makreli pieczona cytryna
Por i ziemniak olej truflowy

CHŁODNIKI

Gazpacho klasyczny chłodnik hiszpański
Z ogórka jogurtu rodzynek
Litewski
Ziemniaka i pora
Żółte pomidory avocado

PRZYSTAWKI

Szparagi sos holenderski
Antypasto
Tatar z śledzia
Blin greczany, śledź, jabłko i śmietana
Kurczak z domowej wędzarni, avocado, mango chutney
Sałatka z szynki westfalskiej, syrop balsamiczny
Mus z wędzonego pstrąga ogórki piklowane
Policzki wieprzowe z natką pietruszki i picallili
Twaróg wędzony z czarnuszką, pomidor suszony, cebula balsamiczna, rukola
Sałatka z wędzonej makreli, marynowany agrest
Ravioli z bobru groszku i mięty
Humus z nowalijkami
Sufflet z angielskiego sera cheddar
Sałatka z marynowanej mozzarelli, pomidorów, olej bazyliowy
Mus z wędzonego łososia, spaghetti ogórkowe i koper

DANIA GŁÓWNE

Schab [sous vide] gratin z ziemniaków, puree z buraka i pomarańczy, pietruszka, syrop z daktyli
Polędwica wieprzowa z pieczarkami, ciasto francuskie, seler, brokuł jus
Karkówka [sous vide] ras al hanut, tarta z czerwonej cebuli, batat, jabłko,
Boczek [sous vide] w syropie jabłkowym, pure z pietruszki, młode ziemniaki,por jus
Pierś z kurczaka [sous vide] boczek, zioła, kukurydza i ziemniaki, sos kokosowy
Kurczak kukurydziany marynowany w chilli, mięta, kurkuma sałata z bobu groszku i fasoli mango
Kacze udko konfit czerwona kapusta, seler pure, brokuł, chutney
Pierś z kaczki w miodzie i kardamonie tarta z buraczka, pure z kalafiora, szpinak jus
Pierś z kaczki pieczone aromatyczne warzywa korzenne chutney
Ragu z wołowiny ziemniaki puree z musztardą, młoda kapusta
Filet z pstrąga, sumak, pomarańcza, papryka, wędzone ziemniaki, sałatka z ogórka
Filet z pstrąga, migdały, puree z pora, pieczone młode ziemniaki

DESERY

Brulle z rabarbarem
Karpacio z ananasa, lody
Panna cota
Trufla z mlecznej czekolady
Tarta kokosowo-cytrynowa
Tarta z sadyby
Browne z gorzkiej czekolady, lody
Nowojorski sernik z zielonej herbaty
Galaretka z dzikiego bzu i owoców śmietana
Parafait z pralin, marynowane owoce